Novice

IZJAVA O SKLADNOSTI ŽIVIL- 2024

 

 

                                 IZJAVA O SKLADNOSTI ŽIVIL- 2024

Namestitev manjše proizvodne naprave

Skladno s trajnostno politiko smo na stavbi PE Ljubljana-Savlje izvedli namestitev manjše proizvodne naprave za proizvodnjo električne energije z izrabo sončne energije.

Darilni katalog KZ Metlika 2023

Praznična ponudba KZ Metlika

Iščemo prevoznike v Mariboru in okolici

V svoje vrste vabimo pogodbene prevoznike za razvoz oz. dostavo blaga (hrane, pijače, galanterije) v skladišče našim kupcem in gostincem v Mariboru s širšo okolico

Iščemo voznike B in C kategorije ali pogodbene prevoznike

V svoje vrste vabimo voznike B in C kategorije ali pogodbene prevoznike za razvoz oz. dostavo blaga (hrane in pijače) našim kupcem. Gostince bi oskrbovali iz našega skladišča v Metliki, ki pokriva celo Belo krajino.

Veter 16 - interni bilten GZS

Veter 16 - interni bilten GZS

Iščemo prevoznike za razvoz blaga

V svoje vrste vabimo pogodbene prevoznike za razvoz oz. dostavo blaga (hrane, pijače, galanterije) v skladišče našim kupcem in gostincem v Murski Soboti s širšo okolico.

Nagradna igra Atlantic - objava nagrajencev

Seznam nagrajencev nagradne igre Atlantic

Iščemo prevoznike

V svoje vrste vabimo pogodbene prevoznike za razvoz oz. dostavo blaga (hrane, pijače, galanterije) v skladišče našim kupcem in gostincem v Mariboru s širšo okolico.

Modra frankinja Cene Prevc

V Vinski kleti Metlika smo 15. februarja, ob dnevu otvoritve 16. mednarodnega sejma okusov GASTexpo, predstavili novo pridobitev iz naše kleti – posebno polnitev modre frankinje, ki smo jo ustvarili skupaj s priljubljenim nekdanjim smučarskim skakalcem Cenetom Prevcem. Rezultat sodelovanja Ceneta Prevca in Vinske kleti Metlika, ki je največja klet v Beli krajini, s tradicijo od leta 1909, je modra frankinja Cene Prevc s popolnoma samosvojim, edinstvenim slogom, kakor je tudi Cene. Namenjena je tistim, ki ne izberejo vsake, ampak predvsem izbrane buteljke vina.

BELOKRANJSKA GOVEDINA ODLIČNE KAKOVOSTI

Belokranjska govedina vsebuje številne hranilne snovi, rudnine, železo, cink in je odličen vir beljakovin, ki so ključne za mišično rast. Govedina je meso, ki se lahko uporablja za pripravo najrazličnejših jedi kot so domača goveja juha, golaž, pečenka, zrezki, ragu, steaki. Če ste ljubitelj mesnih jedi, ki se pripravljajo iz govejega mesa, potem naše izvrstne ponudbe ne smete zamuditi.

PREDSTAVITEV KMETIJSKIH STROJEV PRIZNANIH DOBAVITELJEV

KJE? AGROCENTER gradbeni del, Mestni log 16, Metlika