Vinska klet Metlika

Iščemo sezonske delavce za trgatev
Iščemo sezonske delavce za trgatev V Kmetijski zadrugi Metlika z.o.o. iščemo večje število pogodbenih delavcevza obiranje grozdja v času letošnje trgatve. Za več informacij pokličite na telefonsko številko 041 888 003.
Modra frankinja prestige – najboljša frankinja v Ameriki
Modra frankinja prestige – najboljša frankinja v Ameriki Modra frankinja prestige je postala zmagovalka modrih frankinj v Ameriki ,,Best in Show,,
40 let prvega roseja
40 let prvega roseja

Poseben mejnik v slovenskem merilu smo v Vinski kleti Metlika postavili leta 1981, ko smo v njej kot prvi v Sloveniji pridelali vino rosé, pod vodstvom dr. Julija Nemaniča. Letos tako praznujemo prav posebno 40. obletnico prvega roseja v Sloveniji.

Šampioni Vinske vigredi 2021
Šampioni Vinske vigredi 2021

Znani so rezultati ocenjevanja vin za Vinsko vigred 2021, ki je potekalo 24.4.2021. V Vinski kleti Metlika smo izredno ponosni na skupno 12 zlatih ter 2 srebrni medalji, kar dodatno potrjuje visoko kakovost naših vin.

Darilni katalog vin
Darilni katalog vin

Veseli december in z njim praznično vzdušje se hitro bližata. To je predvsem čas veselja in radosti, ko nam najdražje ljudi obdarimo. Za vas smo pripravili darilni katalog izbranih vin za poslovna darila.

Osvojili 5 zlatih in 2 srebrni medalji
Osvojili 5 zlatih in 2 srebrni medalji

V Gornji Radgoni je od 13. do 17. julija 2020 potekalo 46. odprto državno ocenjevanje vin – Vino Slovenija Gornja Radgona. Znani so rezultati enega izmed najuglednejših tradicionalnih in mednarodno priznanih ocenjevanj.

Vinska klet Metlika je zopet potrdila odlično kakovost svojih vin, z osvojenimi 5 zlatimi in 2 srebrnima medaljama.  Prepričani smo, da smo na pravi poti, kar potrjujejo medalje, ki nam dajejo dodatno motivacijo za odlično delo tudi v prihodnje.