V Semiču odprli tretji agrocenter v Beli krajini

V Kmetijski zadrugi Metlika smo na topel junijski petek obeležili otvoritev svoje tretje kmetijske trgovine, in sicer v občini Semič, tako da smo sedaj s pestro ponudbo izdelkov prisotni v vseh treh belokranjskih občinah.  Obe na novo odprti trgovini tako PE agrocenter Semič kot Vinica smo prevzeli od podjetja TGH d.o.o. iz Črnomlja. S tem v Kmetijski zadrugi Metlika krepimo svojo maloprodajno mrežo in nadaljujemo z oskrbo kupcev s kmetijskim repromaterialom, gnojili, semeni, sredstvi za varstvo rastlin, tehničnim blagom in gradbenim materialom. Ponudba je namenjena tako fizičnim kupcem kot pravnim osebam.

Ob odprtju agrocentrov je direktorica Kmetijske zadruge Metlika, gospa Tatjana Malešič, pomočnici ravnatelja v Enoti vrtec Sonček pri OŠ Belokranjskega odreda Semič, gospe Vanesi Požek in ravnateljici vrtca pri OŠ Vinica, gospe Ines Žlogar, predala donacijo v skupnem znesku 1.000 evrov, s katero bosta vrtca financirala nakup igral za otroke.

Veseli smo, da bosta agrocentra v Semiču in na Vinici združevala najboljše, kar ponujamo kupcem: pestro ponudbo izdelkov, kakovostno storitev in prijetno nakupovalno izkušnjo. Širitev naše prodajne mreže dokazuje, da nam kupci zaupajo in radi obiskujejo naše trgovine.

Poseben dan, ki se ga je udeležila tudi županja občine Semič, gospa Polona Kambič, sta s prijetno glasbeno podlago popestrila 14-letna nadarjena pevka, Tina Pezdirec iz Slamne vasi pri Metliki, ki smo jo spoznali na televizijskih zaslonih kot finalistko oddaje Slovenija ima talent ter izvrsten glasbenik Matevž Banovec. Čudovito plesno točko pa so predstavili otroci iz enote vrtec Sonček iz Semiča, skupina Čebelice, v starosti 6 let.

 

V Semiču odprli tretji agrocenter v Beli krajini