Srebrni medalji za BELOKRANJSKE MESNINE

Znani so rezultati mednarodnih kakovosti ocenjevanj mesa in mesnih izdelkov, mleka in mlečnih izdelkov ter sokov, brezalkoholnih pijač in embaliranih vod pod okriljem jubilejnega 60. mednarodnega kmetijsko - živilskega sejma Agra. Tudi tokratne ocene so v znamenju visoke kakovosti izdelkov  kar je po mnenju komisij spodbuda za pridelovalce, trgovce in kupce. Število prijavljenih vzorcev na ocenjevanju mesa in mesnih izdelkov je bilo izjemno, in sicer je komisija prejela 458 izdelkov od 44 podjetij, ocenjena kakovost pa je bila vrhunska.

Na 43. mednarodnem priznanem ocenjevanju kakovosti mesa in mesnih izdelkov, pod okriljem mednarodnega kmetijsko-živilskega sejma AGRA, je Kmetijska zadruga Metlika prejela srebrni medalji za tlačenko in za belokranjsko klobaso blagovne znamke Belokranjske mesnine.

Odličja sejma AGRA so dokaz najvišje kakovosti, ki mu zaupa slovensko in mednarodno tržišče. Neizmerno smo ponosni na prejeti medalji za kakovost, saj to dokazuje, da so naši izdelki odlične kakovosti in vredni zaupanja, hkrati pa nam to pomeni spodbudo za nadaljnjo skrb za kakovost proizvodov in zadovoljstvo potrošnikov.