Nakup živil preko spleta – Pomagajmo junakom

V Kmetijski zadrugi Metlika smo se v zelo kratkem času prilagodili razmeram na trgu in odprli spletno trgovino za nakup živil. Brezplačno dostavo omogočamo v večji del Slovenije.

KZ Metlika

V spletni trgovini ponujamo tako hrano, pijačo kot galanterijo. Prav tako smo okrepili ekipe zaposlenih v skladišču in dostavnih službah, da dostave nemoteno potekajo. Trenutni dostavni roki so 1 do 4 dni po prejetem plačilu. Kljub večjemu povpraševanju pa za zdaj naša spletna trgovina deluje nemoteno. Varen nakup živil na: www.metlika-gastro.si

Dobrodelni paketi za naše junake #skupajzmoremo

V Kmetijski zadrugi Metlika bomo od vsakega prejetega e-naročila na www.metlika-gastro.si del sredstev namenili za dobrodelne pakete, našim JUNAKOM.

KZ Metlika

Zelo cenimo delo vseh zaposlenih, ki so v času izrednih razmer najbolj izpostavljeni, skrbno delajo in skrbijo za življenja ljudi, ki to pomoč potrebujejo. S pomočjo naših najbolj zvestih partnerjev projekta, želimo pomagati zdravstvenemu osebju, delavcem v domovih za ostarele in vsem ostalim, ki so v tej izredni situaciji med najbolj obremenjenimi in požrtvovalnimi v državi.

V času od 8.4.2020 do časa trajanja pandemije koronavirusa, bomo najbolj obremenjenim zaposlenim, dostavili dobrodelni paket dobrin v vrednosti 100 eur, v ustanove, kjer delajo. Prvi dobrodelni paket smo že dostavili zaposlenim na Infekcijski kliniki v Ljubljani.

#ostanidoma

KZ Metlika

Zaposleni na Infekcijski kliniki Ljubljana z dobrodelnim paketom KZ Metlika